Količina:

0


Znesek:

0,00

TIGER LSR+ - VELIKA - ORANŽNA/ČRNA/TEMNA

TIGER LSR+ - VELIKA - ORANŽNA/ČRNA/TEMNA
 • TIGER LSR+ - VELIKA - ORANŽNA/ČRNA/TEMNA
Plavalna očala ščitijo oči pred vodo in omogočajo jasen pogled tudi pod površino. Pri izboru plavalnih očal je najbolj pomembno vedeti, da kar je dobro za enega ni nujno dobro za vse. Ljudje imamo različne oblike in velikosti obrazov, zato je pri izbiri očal pomembno, da opazimo na nekaj ključnih faktorjev, kot na primer velikost, oblika in možnost prilagajanja.
Nega in skrb: Plavalna očala po vsaki uporabi spiramo z sladko, neklorirano vodo. Očala sušimo na zraku, stran od izvira toplote ali izpostavljenosti soncu. Suha očala hranimo v škatlici ali vrečki, ki ščiti očala pred praskami in hujšimi poškodbami.
 • Redna cena:

  34,95 €

 • Popust:

  10,48 € (30%)

 • Spletna cena:

  24,47 €

 • Najboljša cena* v 30 dneh: 24,46 € (0%)

Zaloga: na zalogi

Imam vprašanjeDodaj v košarico

Opis izdelka

Izboljšajte svoje plavalne izkušnje s Zoggs TIGER plavalnimi očali. Mehka silikonska obroba jih naredi zelo udobne za nošenje. Visoko kakovostne polikarbonatne leče so zasnovane tako, da so zelo vzdržljive in dolgotrajne. Prav tako so premazana z "antifog" polimerno prevleko, tako, da vam ni treba skrbeti, da se bodo rosile. Silikonski trak se enostavno prilagaja in omogoča še bolj fiksno in udobnejšo namestitev očal. Izboljšano tesnenje in povečano udobje zagotavlja silikon Liquid Skin, najmehkejši silikon do sedaj.