Količina:

0


Znesek:

0,00

RAPTOR HCB TITANIUM

RAPTOR HCB TITANIUM
 • RAPTOR HCB TITANIUM
 • RAPTOR HCB TITANIUM
Plavalna očala ščitijo oči pred vodo in omogočajo jasen pogled tudi pod površino. Pri izboru plavalnih očal je najbolj pomembno vedeti, da kar je dobro za enega ni nujno dobro za vse. Ljudje imamo različne oblike in velikosti obrazov, zato je pri izbiri očal pomembno, da opazimo na nekaj ključnih faktorjev, kot na primer velikost, oblika in možnost prilagajanja.
Nega in skrb: Plavalna očala po vsaki uporabi spiramo z sladko, neklorirano vodo. Očala sušimo na zraku, stran od izvira toplote ali izpostavljenosti soncu. Suha očala hranimo v škatlici ali vrečki, ki ščiti očala pred praskami in hujšimi poškodbami.
 • Redna cena:

  44,90 €

 • Popust:

  4,49 € (10%)

 • Spletna cena:

  40,41 €

 • Najboljša cena* v 30 dneh: 40,41 € (0%)

Zaloga: na zalogi

Imam vprašanjeDodaj v košarico

Opis izdelka

Popolnoma nova očala Raptor z zrcalnimi stekli so idealna za neposredno sončno svetlobo/svetle pogoje, saj zmanjšujejo bleščanje in odseve sonca, popolna za plavanje zunaj. Tesnila so patentirana tehnologija HCB (Honeycomb) s šesterokotno strukturo, ki okrepi tesnjenje, hkrati pa ohranja elastičnost in mehkobo za lahko in varno prileganje. To zagotavlja udobno in stabilno prileganje med potapljanjem, obračanjem in plavanjem. Čeprav je funkcionalnost teh očal odlična, zagotovo izstopa tudi slog. Naglavni trakovi Zoggs z dvojnim trakom imajo tudi enostaven sistem prilagajanja, izdelan iz kakovostnega silikona za udobje in vzdržljivost. Plavalna očala Zoggs imajo UV zaščito in zaščito proti rošenju za varnejše, čistejše plavanje in dolgo življenjsko dobo.