Količina:

0


Znesek:

0,00

HYPER ELITE MIRROR - ZELENA/ORANŽNA

HYPER ELITE MIRROR - ZELENA/ORANŽNA
 • HYPER ELITE MIRROR - ZELENA/ORANŽNA
 • HYPER ELITE MIRROR - ZELENA/ORANŽNA
Plavalna očala ščitijo oči pred vodo in omogočajo jasen pogled tudi pod površino. Pri izboru plavalnih očal je najbolj pomembno vedeti, da kar je dobro za enega ni nujno dobro za vse. Ljudje imamo različne oblike in velikosti obrazov, zato je pri izbiri očal pomembno, da opazimo na nekaj ključnih faktorjev, kot na primer velikost, oblika in možnost prilagajanja.
Nega in skrb: Plavalna očala po vsaki uporabi spiramo z sladko, neklorirano vodo. Očala sušimo na zraku, stran od izvira toplote ali izpostavljenosti soncu. Suha očala hranimo v škatlici ali vrečki, ki ščiti očala pred praskami in hujšimi poškodbami.
 • Redna cena:

  60,00 €

 • Popust:

  6,00 € (10%)

 • Spletna cena:

  54,00 €

 • Najboljša cena* v 30 dneh: 54,00 € (0%)

Zaloga: na zalogi

Imam vprašanjeDodaj v košarico

Opis izdelka

Ob prvi okrogli obletnici 10-ih let od predstavitve najuspešnejših plavalnih očal znamke Speedo, Fastskin Elite, vam ponosno predstavljamo plavalna očala Hyper Elite. Še hitrejša, bolj hidrodinamična Speedo očala. Zasnovana za najboljše svetovne plavalce, očala uporabljajo najbolj napredno speedo IQfit ™ tehnologijo za še boljše prileganje in tesnenje. Oblikovane za tekme z nizkoprofilnimi lečami, hidrodinamičnim dizajnom in premazom proti rošenju omogočajo neprekinjen 180° periferni pogled. Leče imajo "mirror" premaz za še boljšo UV zaščito ter zmanjša svetlost ter bleščanje, predvsem pri plavanju v zunanjih bazenih in na prostem. Silikonski trak je narejen iz enega kosa in ga je mogoče enostavno prilagoditi z napenjalno lestvico za še bolj natančno in zanesljivo prileganje posamezniku. Prav tako poleg dobite še dodatne nosne mostičke različnih velikosti, ki omogočijo dodatno prilagodljivost očal.