Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov
Količina:

0


Znesek:

0,00

MARINER MIRROR JUNIOR - SREBRNA/PROZORNA

MARINER MIRROR JUNIOR - SREBRNA/PROZORNA
Plavalna očala ščitijo oči pred vodo in omogočajo jasen pogled tudi pod površino. Pri izboru plavalnih očal je najbolj pomembno vedeti, da kar je dobro za enega ni nujno dobro za vse. Ljudje imamo različne oblike in velikosti obrazov, zato je pri izbiri očal pomembno, da opazimo na nekaj ključnih faktorjev, kot na primer velikost, oblika in možnost prilagajanja.
Nega in skrb: Plavalna očala po vsaki uporabi spiramo z sladko, neklorirano vodo. Očala sušimo na zraku, stran od izvira toplote ali izpostavljenosti soncu. Suha očala hranimo v škatlici ali vrečki, ki ščiti očala pred praskami in hujšimi poškodbami.
  • Cena:

    17,00 €

  • Blagovna znamka:

    Speedo

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Večnamenska očala, kar pomeni, da se jih lahko uporablja tako za rekreacijsko plavanje oziroma treninge ali pa za tekmovanja. Zagotavljajo veliko udobnost, prilagajanje in veliko vidno polje. Nosni mostiček je prilagodljiv glede na obliko obraza. Očala imajo "mirror" premaz kar zagotavlja boljšo UV zaščito in zmanjša bleščanje pri plavanju zunaj ali v zelo svetlih bazenih, prav tako pa imajo nanešen premaz proti rošenju. Mariner junior očala so narejena otrokom med 6 in 14 letom.