Količina:

0


Znesek:

0,00

SEA SQUAD MASK - MODRA/ZELENA

SEA SQUAD MASK - MODRA/ZELENA
 • SEA SQUAD MASK - MODRA/ZELENA
Plavalna očala ščitijo oči pred vodo in omogočajo jasen pogled tudi pod površino. Pri izboru plavalnih očal je najbolj pomembno vedeti, da kar je dobro za enega ni nujno dobro za vse. Ljudje imamo različne oblike in velikosti obrazov, zato je pri izbiri očal pomembno, da opazimo na nekaj ključnih faktorjev, kot na primer velikost, oblika in možnost prilagajanja.
Nega in skrb: Plavalna očala po vsaki uporabi spiramo z sladko, neklorirano vodo. Očala sušimo na zraku, stran od izvira toplote ali izpostavljenosti soncu. Suha očala hranimo v škatlici ali vrečki, ki ščiti očala pred praskami in hujšimi poškodbami.
 • Redna cena:

  25,00 €

 • Popust:

  2,50 € (10%)

 • Spletna cena:

  22,50 €

 • Najboljša cena* v 30 dneh: 22,50 € (0%)

Zaloga: na zalogi

Imam vprašanjeDodaj v košarico

Opis izdelka

Plavalna očala za naše najmlajše, ki se učijo plavanja. Narejena s Biofuse® tehnologijo, ki omogoča da so učala udobna in se odlično prilegajo otroku na obraz. Seedov FlexiFIT pašček omogoča enostavno in zanesljivo prileganje očal obrazu narejen iz neoprena in tudi ne vleče las. Odličen pripomoček, da otrok pridobi samozavest in se lahko nemoten posvetijo zabavanju in uživanju v vodi. Primarna za otroke starosti od 2 - 6 let.