Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov
Trgovina je ponovno odprta po prilagojenem delovnem času.
Količina:

0


Znesek:

0,00

SPEEDSOCKET POLARIZIRANA - ZLATA

SPEEDSOCKET POLARIZIRANA - ZLATA
Plavalna očala ščitijo oči pred vodo in omogočajo jasen pogled tudi pod površino. Pri izboru plavalnih očal je najbolj pomembno vedeti, da kar je dobro za enega ni nujno dobro za vse. Ljudje imamo različne oblike in velikosti obrazov, zato je pri izbiri očal pomembno, da opazimo na nekaj ključnih faktorjev, kot na primer velikost, oblika in možnost prilagajanja.
Nega in skrb: Plavalna očala po vsaki uporabi spiramo z sladko, neklorirano vodo. Očala sušimo na zraku, stran od izvira toplote ali izpostavljenosti soncu. Suha očala hranimo v škatlici ali vrečki, ki ščiti očala pred praskami in hujšimi poškodbami.
 • Redna cena:

  54,00 €

 • Popust:

  24,30 € (45%)

 • Spletna cena:

  29,70 €

 • Blagovna znamka:

  Speedo

Imam vprašanjePošlji povpraševanje

Opis izdelka

Speedo plavalna očala Speedsocket Polarized imajo polarizirane leče in so namenjena predvsem tekmovanjem. Nizek profil očal zmanjša upor vode, polariziran premaz pa zmanjša bleščanje v vodi. Panoramsko oblikovane leče povečajo vidno polje. Leče imajo prav tako premaz proti rošenju. Vključeni so še trije dodatni nosni mostički različnih velikosti za še boljšo prilagoditev očal posamezniku.