Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov
Količina:

0


Znesek:

0,00

VANQUISHER JUNIOR - ROZA

VANQUISHER JUNIOR - ROZA
Plavalna očala ščitijo oči pred vodo in omogočajo jasen pogled tudi pod površino. Pri izboru plavalnih očal je najbolj pomembno vedeti, da kar je dobro za enega ni nujno dobro za vse. Ljudje imamo različne oblike in velikosti obrazov, zato je pri izbiri očal pomembno, da opazimo na nekaj ključnih faktorjev, kot na primer velikost, oblika in možnost prilagajanja.
Nega in skrb: Plavalna očala po vsaki uporabi spiramo z sladko, neklorirano vodo. Očala sušimo na zraku, stran od izvira toplote ali izpostavljenosti soncu. Suha očala hranimo v škatlici ali vrečki, ki ščiti očala pred praskami in hujšimi poškodbami.
  • Cena:

    17,00 €

  • Blagovna znamka:

    Speedo

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Zasnovane za mlajše plavalce zagotavljajo udobno prileganje in jasen, čist pogled. Prav tako imajo nanešen premaz proti rošenju. Zaradi tega so odlična izbira tako za trenig kot tudi tekme. Poleg dobite še več nosnih mostičkov različnih dolžin, za še boljšo prlagodljivost očal posamezniku.