Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov
Količina:

0


Znesek:

0,00

RAČUNALNIK SMART APNEA - ORANŽEN

RAČUNALNIK SMART APNEA - ORANŽEN
Potapljaški računalnik za potapljanje na dah (apneja) ali podvodni ribolov, ki vam zagotavlja večjo varnost in kontrolo pri potapljanju, med potapljanjem in pri načrtovanju potopov. Zagotavlja vam podatke, ki so pomembni za samostojno potapljanje v paru. Je zelo zaželen del potapljaške opreme, je majhen, lahek, prenosljiv.
 • Redna cena:

  289,00 €

 • Popust:

  28,90 € (10%)

 • Spletna cena:

  260,10 €

 • Blagovna znamka:

  Mares

Brezplačna dostava

Zaloga: na zalogi

Imam vprašanjeDodaj v košarico

Opis izdelka

Novi Smart Apnea, naslednik potapljaškega računalnika Nemo Apneist, postaja merilo za potapljaške računalnike za najzahtevnejše ribolovce in freediverje. Smart Apnea je zelo enostaven in intuitiven za uporabo. Upravljanje in dostop do vseh funkcij, je sedaj preprosto, zahvaljujoč novi izboljšani programski opremi in dvema gumboma. Takojšnja informacija o globini, času potopa, temperatura vode, hitrost spusta in vzpona, vse te informacije lahko gledate na zaslonu med vsakim potopom. Čas počitka je vedno viden, med pripravo na površini, ki je izrednega pomena za načrtovanje varnega potapljanja. Programabilni alarmi: (globina, čas, okrevanje, hitrost, hidracijo, itd). Razširjeni pomnilnik je zmožen shraniti do 9 potapljaških sej; ki ima beležne podatke za vsako sekundo. Shranjeni podatki posameznih potopov so enostavno pregledni in omogočajo natančno načrtovanje vaših potopov za rekreacijo, tekmovanja ali trening. LCD segmentirani zaslon odpornen proti praskam, narejen iz mineralnega stekla omogoča izjemno vidljivost in branje. Novi napredni mikroprocesor v kombinaciji z najnovejšim senzorjem globine zadnje generacije, optimizira porabo energije. Maksimalna delovna globina 150 m.