Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov
Količina:

0


Znesek:

0,00

VIPER PRO DS 120 CM

PUŠKA VIPER PRO DS - 120
 • PUŠKA VIPER PRO DS - 120
 • PUŠKA VIPER PRO DS - 120
 • PUŠKA VIPER PRO DS - 120
Puška na elastiko namenjena za podvodni ribolov, ki za izmet puščice uporablja gumo (elastiko). Med sabo se v osnovi razlikujejo po dolžini glede na lokacijo lova (krajša - luknje, skale; daljša - odprto morje) ter vpetje gum (par gum, polkrožno, dvojne gume).
 • Redna cena:

  250,00 €

 • Popust:

  25,00 € (10%)

 • Spletna cena:

  225,00 €

 • Blagovna znamka:

  Mares

Brezplačna dostava

Zaloga: na zalogi

Imam vprašanjeDodaj v košarico

Opis izdelka

Puško na elastiko za podvodni ribolov Viper Pro DS odlikuje odlična kakovostna izdelava ter inovativne tehnične rešitve, ki omogočajo izredno natančnost, moč, maksimalno togost ter vodljivost. Puška ima na glavi tudi nastavek, kjer lahko opcijsko napeljete tudi par gum. Sam sprožilni mehanizem je postavljen v obrnjen položaj in je narejen iz nerjavečega jekla ter lasersko izrezan. Samemu sprožilcu pa je mogoče nastaviti razdaljo med njim in kopitom, kakor tudi jakost sprožilca. Zaklep je strateško postavljen in ga je mogoče preprosto upravljati z enim samim prstom, prav tako pa boste s kopitom v roki takoj občutili ali je zaklenjen ali ne. Samo kopito je anatomsko oblikovano z grobimi stranskimi površinami ter zarezami na sprednjem in zadnjem koncu za še boljši oprijem. Prav tako pa zraven dobite še podaljšek ročaja "KJ" , ki omogoča boljšo stabilnost puške pri manevriranju in merjenju. Nad držalom je snemljiv del za prsno napenjanje puške. Puška je opremljena z dvema ( DS = Double sling) cirkularnima gumama debeline 16mm, mlinčkom (Vertical Spiro 65 za puške dolžine 75 in 90 ter Vertical Spiro 87 za dolžine 100 in 110) ter puščico Hardy debeline 6.5 mm.