Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska.

Več o uporabi piškotkov
Količina:

0


Znesek:

0,00

CYRANO EVO HF 110 CM WP

CYRANO EVO HF - 110 CM WP
  • CYRANO EVO HF - 110 CM WP
  • CYRANO EVO HF - 110 CM WP
  • CYRANO EVO HF - 110 CM WP
Puška na zrak namenjena za podvodni ribolov, ki za izmet puščice uporablja stisnjen zrak. Med sabo se razlikujejo po dolžini glede na lokacijo lova (krajša - luknje, skale; daljša - odprto morje) ter ali ima regulator moči (NP – brez regulatorja; WP - z regulatorjem) za uravnavanje moči in hitrosti izmeta puščice.
  • Cena:

    329,90 €

  • Blagovna znamka:

    Mares

Brezplačna dostava

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Pedeset let izkušenj izdelovanja pnevmatskih pušk za podvodni ribolov je Mares pripeljalo do razvoja puške Cyrano Evo HF. Ta inovacija predstavlja ogromen napredek v razvoju pnevmatskih pušk. Hitrost, natančnost, moč, okretnost in enostavnost uporabe so glavne lastnosti, katere postavijo puško Cyrano Evo HF za glavno izbiro vsakega lovca. Nova oblika ročaja s konkavno oblikovano površino na mestu palca in boljšim oprijemom. Nastavljiva razdalja med sprožilcem in držalom, za prilagajanje vsakemu posamezniku. Zaklep je nasatavljen v zgornji položaj. Povezovalni bat med sprožilcem, 1.5mm sprostilni zobnik ter mehanizmem za sprostitev so bili modificirani za še večjo občutljivost ter mehek dotik.
Zahvaljujoč zoženemu delu zunanje cevi (narejeno z hydroforming tehnologijo) je Cyrano Evo HF prva puška, ki poveča količino zraka za 20%. Sama oblika zunanje cevi pa omogoča boljšo plovnost in sledenje plenu z odlično stabilnostjo pri sprožitvi. 11 mm notranja cev pa je postavljena na zgornji del, kar omogoča bolj instiktivno merjenje. Poleg dobite Tahitian puščico ter mlinček za vrv kakor tudi torbo.