Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov
Količina:

0


Znesek:

0,00

M3RGE 50 - JOPIČ 05

M3RGE 50 - JOPIČ - 05
  • M3RGE 50 - JOPIČ - 05
  • M3RGE 50 - JOPIČ - 05
Neoprenska obleka namenjena predvsem podvodnem ribolovu, lahko pa se uporablja tudi za freediving oziroma potapljanju na dah, saj pomaga potapljaču ohranjati čim več toplote, hkrati pa je zaščita pred raznimi nezgodami, kot so dotiki nekaterih ožigalkarjev in podobno. Svoje toplotne lastnosti neopren prejme od vanj ujetega zraka, ki je slab prevodnik toplote, oziroma dober toplotni izolator. Posledično je obleka ekstremno pozitivno plovna in za kompenziranje te plovnosti potrebujemo uteži. Obstajajo različne debeline neoprenskih oblek, za bolj tople ali mrzle vode, vedno pa so merjene v milimetrih.
  • Cena:

    219,00 €

  • Blagovna znamka:

    Mares

Brezplačna dostava

Imam vprašanjeDodaj v košarico

Opis izdelka

Obleka M3RGE je narejena iz treh materialov, dveh plasti neoprena in elastične tkanine vmes. Debelina neoprena je 5 mm in kamuflažni vzorec v črni barvi bolje skrije ribiča, kot enobarvna obleka. Na notranji srani nudi gladek, "Open cell" neopren prednost pri zadrževanju toplote, elastičnosti in hidrodinamiki. Kroj zagotavlja udobje in odlično prileganje telesu, z zloženim mehkejšim neoprenom na pasu, zapestjih in gležnih. Obleka ima na prsnem košu novo veliko ''Antislip'' ojačitev proti zdrsavanju puške med napenjanjem in ''Shock absorber'' ojačitev na notranji prsnega koša. Jakna ima na hrbtni strani podloge proti zdrsavanju uteži, na kolenih pa imajo hlače dodano ojačitev.