Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov
Količina:

0


Znesek:

0,00

APNEA INSTINCT 30 - ŽENSKA - JOPIČ 01

APNEA INSTINCT 30 - JOPIČ - 01 - ŽENSKA
  • APNEA INSTINCT 30 - JOPIČ - 01 - ŽENSKA
Neoprenska obleka namenjena predvsem freedivingu oziroma potapljanju na dah, saj pomaga potapljaču ohranjati čim več toplote, hkrati pa je zaščita pred raznimi nezgodami, kot so dotiki nekaterih ožigalkarjev in podobno. Svoje toplotne lastnosti neopren prejme od vanj ujetega zraka, ki je slab prevodnik toplote, oziroma dober toplotni izolator. Posledično je obleka ekstremno pozitivno plovna in za kompenziranje te plovnosti potrebujemo uteži. Obstajajo različne debeline neoprenskih oblek, za bolj tople ali mrzle vode, vedno pa so merjene v milimetrih.
  • Cena:

    95,00 €

  • Blagovna znamka:

    Mares

Imam vprašanjeDodaj v košarico

Opis izdelka

Apnea Instinct 30 Lady je 3 mm neoprenski jopič namenjen potapljanju na dah za ženske. Sam kroj jopiča zagotavlja veliko udobja in odlično prileganje telesu. Je zelo elastičen ter izredno dobro zadržuje toploto. Kroj jopiča je prilagojen ženski postavi. Na notranji strani obleke imamo tako imenovani neopren Open cell ali odprta celica, ki poskrbi za boljše prilagajanje.