Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov
Količina:

0


Znesek:

0,00

APNEA INSTINCT 30 - MOŠKA - HLAČE

APNEA INSTINCT 30 - MOŠKA - HLAČE
  • APNEA INSTINCT 30 - MOŠKA - HLAČE
Neoprenska obleka namenjena predvsem freedivingu oziroma potapljanju na dah, saj pomaga potapljaču ohranjati čim več toplote, hkrati pa je zaščita pred raznimi nezgodami, kot so dotiki nekaterih ožigalkarjev in podobno. Svoje toplotne lastnosti neopren prejme od vanj ujetega zraka, ki je slab prevodnik toplote, oziroma dober toplotni izolator. Posledično je obleka ekstremno pozitivno plovna in za kompenziranje te plovnosti potrebujemo uteži. Obstajajo različne debeline neoprenskih oblek, za bolj tople ali mrzle vode, vedno pa so merjene v milimetrih.
  • Cena:

    70,00 €

  • Blagovna znamka:

    Mares

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Apnea Instinct 30 so 3 mm neoprenske hlače namenjene potapljanju na dah. Sam kroj hlač zagotavlja veliko udobje in odlično prileganje telesu. Pas hlač je visok, hlače pa so zelo elastične ter izredno dobro zadržujejo toploto. Na kolenskem predelu je dodana guma za daljšo obstojnost predela. Na notranji strani obleke imamo tako imenovani neopren Open cell ali odprta celica, ki poskrbi za boljše prilagajanje.