Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov
Količina:

0


Znesek:

0,00

APNEA INSTINCT 17 - MOŠKA - HLAČE 05

APNEA INSTINCT 17 - HLAČE - 05 - MOŠKA
  • APNEA INSTINCT 17 - HLAČE - 05 - MOŠKA
Neoprenska obleka namenjena predvsem freedivingu oziroma potapljanju na dah, saj pomaga potapljaču ohranjati čim več toplote, hkrati pa je zaščita pred raznimi nezgodami, kot so dotiki nekaterih ožigalkarjev in podobno. Svoje toplotne lastnosti neopren prejme od vanj ujetega zraka, ki je slab prevodnik toplote, oziroma dober toplotni izolator. Posledično je obleka ekstremno pozitivno plovna in za kompenziranje te plovnosti potrebujemo uteži. Obstajajo različne debeline neoprenskih oblek, za bolj tople ali mrzle vode, vedno pa so merjene v milimetrih.
  • Cena:

    85,00 €

  • Blagovna znamka:

    Mares

Imam vprašanjeDodaj v košarico

Opis izdelka

Apnea Instinct 17 hlače so debele 1,7mm in so skupaj z jopičem namenjene predvsem tekmovanjem v prostem potapljanju v toplejših vodah, lahko pa se jih uporablja tudi za druge aktivnosti v toplejših vodah, npr. podvodni ribolov. Neopren je narejen tako, da se zelo dobro prilega telesu in je hkrati udoben. Zunanji del je gladek, kar poveča hidrodinamičnost.