Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov
Količina:

0


Znesek:

0,00

APNEA INFINITY 30 - ŽENSKA 05

APNEA INFINITY 30 - ŽENSKA - 05
  • APNEA INFINITY 30 - ŽENSKA - 05
Neoprenska obleka namenjena predvsem freedivingu oziroma potapljanju na dah, saj pomaga potapljaču ohranjati čim več toplote, hkrati pa je zaščita pred raznimi nezgodami, kot so dotiki nekaterih ožigalkarjev in podobno. Svoje toplotne lastnosti neopren prejme od vanj ujetega zraka, ki je slab prevodnik toplote, oziroma dober toplotni izolator. Posledično je obleka ekstremno pozitivno plovna in za kompenziranje te plovnosti potrebujemo uteži. Obstajajo različne debeline neoprenskih oblek, za bolj tople ali mrzle vode, vedno pa so merjene v milimetrih.
  • Cena:

    250,00 €

  • Blagovna znamka:

    Mares

Brezplačna dostava

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Apnea Infinity 30 je novi enodelni 3mm neopren z zadrgo na zadnji strani. Izredna elastičnost neoprena zagotavlja veliko udobje in odlično prileganje telesu, kar poveča zadrževanje toplote. Zaradi gladke zunanjosti je povečana hidrodinamičnost med uporabo. Kroj neoprena je zasnovan za žensko obliko telesa.