Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov
Količina:

0


Znesek:

0,00

APNEA INSTINCT 50 - ŽENSKA - HLAČE 04

APNEA INSTINCT 50 - HLAČE - 04 - ŽENSKA
  • APNEA INSTINCT 50 - HLAČE - 04 - ŽENSKA
Neoprenska obleka namenjena predvsem freedivingu oziroma potapljanju na dah, saj pomaga potapljaču ohranjati čim več toplote, hkrati pa je zaščita pred raznimi nezgodami, kot so dotiki nekaterih ožigalkarjev in podobno. Svoje toplotne lastnosti neopren prejme od vanj ujetega zraka, ki je slab prevodnik toplote, oziroma dober toplotni izolator. Posledično je obleka ekstremno pozitivno plovna in za kompenziranje te plovnosti potrebujemo uteži. Obstajajo različne debeline neoprenskih oblek, za bolj tople ali mrzle vode, vedno pa so merjene v milimetrih.
  • Cena:

    85,00 €

  • Blagovna znamka:

    Mares

Imam vprašanjeDodaj v košarico

Opis izdelka

Apnea Instinct 50 Lady so 5mm neoprenske hlače namenjene potapljanju na dah. Kroj je prilagojen ženski postavi. Hlače zagotavljajo veliko udobja in se odlično prileganjo telesu. So zelo elastične ter izredno dobro zadržujejo toploto. Za še boljše prileganje je na gležnjih in pri pasu neopren debeline 3,5mm. Kroj hlač je prilagojen ženski postavi. Na notranji strani obleke imamo tako imenovani neopren Open cell ali odprta celica, ki poskrbi za boljše prilagajanje.