Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov
Količina:

0


Znesek:

0,00

SQUADRA 55 - HLAČE

SQUADRA 55 - HLAČE
Neoprenska obleka namenjena predvsem podvodnem ribolovu, lahko pa se uporablja tudi za freediving oziroma potapljanju na dah, saj pomaga potapljaču ohranjati čim več toplote, hkrati pa je zaščita pred raznimi nezgodami, kot so dotiki nekaterih ožigalkarjev in podobno. Svoje toplotne lastnosti neopren prejme od vanj ujetega zraka, ki je slab prevodnik toplote, oziroma dober toplotni izolator. Posledično je obleka ekstremno pozitivno plovna in za kompenziranje te plovnosti potrebujemo uteži. Obstajajo različne debeline neoprenskih oblek, za bolj tople ali mrzle vode, vedno pa so merjene v milimetrih.
 • Redna cena:

  89,90 €

 • Popust:

  19,78 € (22%)

 • Spletna cena:

  70,12 €

 • Blagovna znamka:

  Mares

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Squadra hlače debeline 5,5mm so skupaj z jopičem namenjene podvodnemu ribolovu. Kroj hlač z visokim pasom zagotavlja udobje in odlično prileganje ter porazdelitev po telesu, brez zračnih prosotrov med telesom in neoprenom, kar poveča tudi samo giblijvost. Dodana je "anti-slip" oziroma nedrseča obloga čez kolena. Pri gležnjih je na robu dodan mehek neopren za še večje udobje.