Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov
Količina:

0


Znesek:

0,00

INSTINCT CAMO BROWN 35 - HLAČE 05

INSTINCT CAMO BROWN 35 - HLAČE - 05
 • INSTINCT CAMO BROWN 35 - HLAČE - 05
Neoprenska obleka namenjena predvsem podvodnem ribolovu, lahko pa se uporablja tudi za freediving oziroma potapljanju na dah, saj pomaga potapljaču ohranjati čim več toplote, hkrati pa je zaščita pred raznimi nezgodami, kot so dotiki nekaterih ožigalkarjev in podobno. Svoje toplotne lastnosti neopren prejme od vanj ujetega zraka, ki je slab prevodnik toplote, oziroma dober toplotni izolator. Posledično je obleka ekstremno pozitivno plovna in za kompenziranje te plovnosti potrebujemo uteži. Obstajajo različne debeline neoprenskih oblek, za bolj tople ali mrzle vode, vedno pa so merjene v milimetrih.
 • Redna cena:

  79,90 €

 • Popust:

  15,98 € (20%)

 • Spletna cena:

  63,92 €

 • Blagovna znamka:

  Mares

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Kamuflažne neoprenske hlačev rjavi barvi, debeline 3,5mm so namenjene podvodnemu ribolovu. Imajo visok pas in so zelo elastične ter nudijo izredno termalno zaščito. Kamuflažne barve so tiskane na barvno podlogo in zahvaljujoč odtenkom omogočajo še boljše prikrivanje in se boste še lažje prikradli svojemu plenu. Sam neopren je z notranje strani odprt (open cell) in zaradi svoje izredne elastičnosti omogoča, da se tesno prilega koži. Na kolenskem delu je dodana nedrseča obloga.