Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov
Količina:

0


Znesek:

0,00

NADHLAČE ZA UTEŽI 2 KG - ČRNA S

NADHLAČE ZA UTEŽI 2 KG - ČRNA - S
Neoprenska obleka namenjena predvsem za podvodni ribolov, lahko pa se uporablja tudi za freediving oziroma potapljanju na dah, saj pomaga potapljaču ohranjati čim več toplote, hkrati pa je zaščita pred raznimi nezgodami, kot so dotiki nekaterih ožigalkarjev in podobno. Svoje toplotne lastnosti neopren prejme od vanj ujetega zraka, ki je slab prevodnik toplote, oziroma dober toplotni izolator. Posledično je obleka ekstremno pozitivno plovna in za kompenziranje te plovnosti potrebujemo uteži. Obstajajo različne debeline neoprenskih oblek, za bolj tople ali mrzle vode, vedno pa so merjene v milimetrih.
  • Cena:

    48,90 €

  • Blagovna znamka:

    Mares

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Nadhlače so namenjene za nošenje dodatnih uteži pri podvodnem ribolovu ali potapljanju na dah, saj omogočajo boljšo porazdelitev teže po telesu, kot klasičen pas za uteži. Imajo dva žepa, v katera se lahko da standardne 500g uteži ali 1kg uteži. Debelina hlač je 2mm.