Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov
Količina:

0


Znesek:

0,00

INSTINCT CAMO BROWN 55 - JOPIČ 06

INSTINCT CAMO BROWN 55 - JOPIČ - 06
  • INSTINCT CAMO BROWN 55 - JOPIČ - 06
Neoprenska obleka namenjena predvsem podvodnem ribolovu, lahko pa se uporablja tudi za freediving oziroma potapljanju na dah, saj pomaga potapljaču ohranjati čim več toplote, hkrati pa je zaščita pred raznimi nezgodami, kot so dotiki nekaterih ožigalkarjev in podobno. Svoje toplotne lastnosti neopren prejme od vanj ujetega zraka, ki je slab prevodnik toplote, oziroma dober toplotni izolator. Posledično je obleka ekstremno pozitivno plovna in za kompenziranje te plovnosti potrebujemo uteži. Obstajajo različne debeline neoprenskih oblek, za bolj tople ali mrzle vode, vedno pa so merjene v milimetrih.
  • Redna cena:

    129,90 €

  • Popust:

    45,46 € (35%)

  • Spletna cena:

    84,43 €

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Kamuflažni neoprenski jopič v rjavi barvi, debeline 5,5mm je namenjen podvodnemu ribolovu. Kamuflažne barve so tiskane na barvno podlogo in zahvaljujoč odtenkom omogočajo še boljše prikrivanje in se boste še lažje prikradli svojemu plenu. Sam neopren je z notranje strani odprt (open cell) in zaradi svoje izredne elastičnosti omogoča, da se tesno prilega koži.. Na prsnem delu je dodana nedrseča obloga za lažje napenjanje puške.