Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov
Količina:

0


Znesek:

0,00

APNEA HORIZON 2.0 - MOŠKA 03

HORIZON 2.0 - MOŠKA - 03
 • HORIZON 2.0 - MOŠKA - 03
 • HORIZON 2.0 - MOŠKA - 03
Neoprenska obleka namenjena predvsem freedivingu oziroma potapljanju na dah, saj pomaga potapljaču ohranjati čim več toplote, hkrati pa je zaščita pred raznimi nezgodami, kot so dotiki nekaterih ožigalkarjev in podobno. Svoje toplotne lastnosti neopren prejme od vanj ujetega zraka, ki je slab prevodnik toplote, oziroma dober toplotni izolator. Posledično je obleka ekstremno pozitivno plovna in za kompenziranje te plovnosti potrebujemo uteži. Obstajajo različne debeline neoprenskih oblek, za bolj tople ali mrzle vode, vedno pa so merjene v milimetrih.
 • Redna cena:

  215,00 €

 • Popust:

  21,50 € (10%)

 • Spletna cena:

  193,50 €

 • Blagovna znamka:

  Mares

Brezplačna dostava

Imam vprašanjePošlji povpraševanje

Opis izdelka

Horizon 10 je ekstremno tanka obleka in je idealna za treninge ter tekmovanja v bazenih, najnovejši kroj zagotavlja maksimalno udobje in odlično prilagajanje. Pri dizajniranju obleke so pri Mares-u pazili, da so kroj naredili tako, da pomaga pri iztegnjevanju roke v vodi naprej, nad glavo. Obleka je elastična in ima odlične termalne lastnosti. Nov gladek neopren pa skrbi za večjo hidrodinamičnost med prostim potapljanjem. Gladkost neoprena je dosežena z obdelavo neoprena s poliuretanom.
Obleka ima zadrgo na hrbtni strani, da le ta manj moti.