Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov
Količina:

0


Znesek:

0,00

EXPLORER SPORT 30 - JOPIČ

EXPLORER SPORT 30 - JOPIČ
 • EXPLORER SPORT 30 - JOPIČ
Neoprenska obleka pomaga potapljaču ohranjati čim več toplote, hkrati pa je zaščita pred raznimi nezgodami, kot so dotiki nekaterih ožigalkarjev in podobno. Svoje toplotne lastnosti neopren prejme od vanj ujetega zraka, ki je slab prevodnik toplote, oziroma dober toplotni izolator. Posledično je obleka ekstremno pozitivno plovna in za kompenziranje te plovnosti potrebujemo uteži. Obstajajo različne debeline neoprenskih oblek, za bolj tople ali mrzle vode, vedno pa so merjene v milimetrih.
 • Redna cena:

  115,00 €

 • Popust:

  11,50 € (10%)

 • Spletna cena:

  103,50 €

 • Blagovna znamka:

  Mares

Imam vprašanjeDodaj v košarico

Opis izdelka

Explorer Sport jopič s kapuco je skupaj s hlačami namenjen podvodnemu ribolovu. Debelina neoprena je 3 mm. Kroj jopiča zagotavlja udobje in odlično prileganje ter porazdelitev po telesu, brez zračnih prostorov med telesom in neoprenom, kar poveča tudi samo giblijvost. Notranji del neoprena je zaščiten s črno oblogo. Dodana je "anti-slip" oziroma nedrseča obloga čez prsni koš ter "anti-shock" del v notranjosti neoprena, ki povečata udobje med polnjenjem puške.