Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov
Količina:

0


Znesek:

0,00

POLYGON 30 - JOPIČ 05

POLYGON 30 - JOPIČ - 05
 • POLYGON 30 - JOPIČ - 05
 • POLYGON 30 - JOPIČ - 05
 • POLYGON 30 - JOPIČ - 05
Neoprenska obleka pomaga potapljaču ohranjati čim več toplote, hkrati pa je zaščita pred raznimi nezgodami, kot so dotiki nekaterih ožigalkarjev in podobno. Svoje toplotne lastnosti neopren prejme od vanj ujetega zraka, ki je slab prevodnik toplote, oziroma dober toplotni izolator. Posledično je obleka ekstremno pozitivno plovna in za kompenziranje te plovnosti potrebujemo uteži. Obstajajo različne debeline neoprenskih oblek, za bolj tople ali mrzle vode, vedno pa so merjene v milimetrih.
 • Redna cena:

  165,00 €

 • Popust:

  16,50 € (10%)

 • Spletna cena:

  148,50 €

 • Blagovna znamka:

  Mares

Zaloga: na zalogi

Imam vprašanjeDodaj v košarico

Opis izdelka

Polygon jopič s kapuco je skupaj s hlačami namenjen podvodnemu ribolovu. Debelina neoprena je 3mm. Kroj jopiča zagotavlja udobje in odlično prileganje ter porazdelitev po telesu, brez zračnih prostorov med telesom in neoprenom, kar poveča tudi samo giblijvost. Dodana je "anti-slip" oziroma nedrseča obloga čez prsni koš ter "anti-shock" del v notranjosti neoprena, ki povečata udobje med polnjenjem puške. Z notranje stani je neopren "open-cell" in je posledično obleka bolj elastična ter lepše oprime telesa.

Znanost kaže, da so ribe sposobne videti UV-žarke in ker je indigo najmanj odsevna barva, oziroma najbolj absorbira UV-žarke, je bila izbrana kot nova barvna osnova za podvodni ribolov. S to mokro obleko boste lahko lovili ribe, ne da bi bili vidni pod vodo!