Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov
Količina:

0


Znesek:

0,00

SAMURAI ČRNA

MASKA SAMURAI - ČRNA
  • MASKA SAMURAI - ČRNA
Maske z majhno prostornino, saj so v osnovi namenjene za podvodni ribolov ter freedivingu oziroma potapljanju na dah. Dobra maska je primerne velikosti, udobna, in se mora prisesati na obraz, ko vdihnete skozi nos. Maska ustvari zračni prostor pred očmi, kar omogoča jasen pogled pod vodo. Pri maskah je nos zajet v zračnem prostoru, saj lahko tako potapljač izenačuje tlak v maski in ušesih.
  • Cena:

    33,00 €

  • Blagovna znamka:

    Mares

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Zaradi lastnosti Samurai maske je postale ena najbolj prodajanih mask, kakor tudi eno najbolj kopiranih in vendar nikoli preseženo. Ponuja izredno majhno notranjo prostornino, brez nepotrebnega "mrtvega prostora", zelo majhno težo ter najnovejši silikon.Maska ima široko vidno polje zahvaljujoč postavitvi leč bližje obrazu in s tem združuje udobje z majhno prostornino kar naredi Masko Samurai neverjetno orodje tako za ribolovce kot apneiste, ki se radi potopijo globje.