Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov
Količina:

0


Znesek:

0,00

STAR LIQUIDSKIN ČRNA / SIVA

MASKA STAR LIQUIDSKIN - ČRNA/SIVA
Maske z majhno prostornino, saj so v osnovi namenjene za podvodni ribolov ter freedivingu oziroma potapljanju na dah. Dobra maska je primerne velikosti, udobna, in se mora prisesati na obraz, ko vdihnete skozi nos. Maska ustvari zračni prostor pred očmi, kar omogoča jasen pogled pod vodo. Pri maskah je nos zajet v zračnem prostoru, saj lahko tako potapljač izenačuje tlak v maski in ušesih.
  • Cena:

    59,00 €

  • Blagovna znamka:

    Mares

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Maska ustvarjena posebej za podvodni ribolov in potapljanje na dah, ki ponuja večje vidno polje skupaj z najmanjšim možnim volumnom zahvaljujoč postavitvi leč pod kotom in izredno zmanjšani razdalji med očmi in lečami. S tem se tudi izboljša boljše zaznavanje globine med potopjanjem. Uporabljen je najnovejši silikon, ki pomaga odpraviti neželeno zameglitev maske. Ergonomski zaponki z dvojnim gumbom, ki sta postavljeni na silikonsko obrobo maske zaradi večjega udobja in boljše hidrodinamike, pa omogočata še lažjo prilagoditev traku.
Za razliko od klasične maske Star ima ta model mehkejši Liquidskin silikon, ki omogoča še boljše prilagajanje in izvaja manj pritiska na obraz, s tem pa poveča faktor udobja.

Leče maske lahko zamenjamo za dioptrijske leče, za tiste ki to potrebujejo. Na voljo so leče v rasponu od -1,0 do -5,0 po 0,5