Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov
Količina:

0


Znesek:

0,00

RAZOR F740

RAZOR F740
  • RAZOR F740
Plavuti namenjene podvodnem ribolovu ter freedivingu oziroma potapljanju na dah, saj imajo večjo površino lista kot klasične plavuti. Namen plavuti je, da vas v vodi potiska v želeno smer gibanja. Površina lista mora potisniti vodo nazaj, kar omogoča da se potapljač premika naprej. Večji učinek plavuti zagotavljajo višji stranski robovi, ki preprečujejo prelivanje vode na stran plavuti in jo usmerijo nazaj, ter kanali, ki potekajo vzdolž lista. Nekatere plavuti omogočajo da se list plavuti oblikuje v črko U, kar omogoča, da se še dodatno zajame količina vode ter dodatno usmeri vodni tok po plavuti navzdol.
  • Cena:

    239,00 €

  • Blagovna znamka:

    Mares

Brezplačna dostava

Imam vprašanjeDodaj v košarico

Opis izdelka

Razor F740 je plavut izdelana iz prepletenih preimpregniranih steklenih vlaken. Debelina lista je konstantna. Spremenljiva stranska rebra podpirajo in optimizirajo kanalno potiskanje in upogibanje. List ima, glede na čevelj, 22° naklon. Plavut je bila izdelana z upoštevanjem da potapljač uporablja 3mm debele neoprenske nogavice.

Širina lista plavuti: 22 cm
Dolžina lista plavuti: 59 cm

Vreča za plavuti je vključena.