Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov
Količina:

0


Znesek:

0,00

RAZOR APNEA - MEHKE 41/42

RAZOR APNEA - SOFT - 41/42
  • RAZOR APNEA - SOFT - 41/42
Plavuti namenjene podvodnem ribolovu ter freedivingu oziroma potapljanju na dah, saj imajo večjo površino lista kot klasične plavuti. Namen plavuti je, da vas v vodi potiska v želeno smer gibanja. Površina lista mora potisniti vodo nazaj, kar omogoča da se potapljač premika naprej. Večji učinek plavuti zagotavljajo višji stranski robovi, ki preprečujejo prelivanje vode na stran plavuti in jo usmerijo nazaj, ter kanali, ki potekajo vzdolž lista. Nekatere plavuti omogočajo da se list plavuti oblikuje v črko U, kar omogoča, da se še dodatno zajame količina vode ter dodatno usmeri vodni tok po plavuti navzdol.
  • Cena:

    299,00 €

  • Blagovna znamka:

    Mares

Brezplačna dostava

Imam vprašanjeDodaj v košarico

Opis izdelka

Plavut Razor APNEA ima list izdelan iz predhodno impregniranih slojev fiberglasa. Dolžina lista od točke pritrditve je 65 cm, širina pa 20,5 cm. Debelina lista je spremenljiva in omogoča visoko zmoglijivo parabolično rastezanje. Rob lista je prelepljen z gumo različne oblike in širine, ki optimizira potisk in upogibanje. List plavuti ima 22° naklon, gledano relativno glede na čevelj plavuti. Dizajn in velikost čevlja plavuti sta bila narejena z obzirom da potapljač uporablja neoprensko nogavico. Ob nakupu je vključena tudi vreča za shranjevanje plavuti.

Plavuti Razor APNEA obstajajo v dveh trdotah lista: srednja in mehka.