Količina:

0


Znesek:

0,00

OKTOPUS - DUAL ADJ

OKTOPUS - DUAL ADJ
Potapljaški regulator je del opreme, ki potapljaču pod vodo zagotavlja nemoten dovod zraka. Tudi zato je zaželeno imeti svoj regulator za potapljanje, saj veste kako za njega skrbite, kdaj je bil na popravilu, ustnik je samo vaš in ni nagrižen…
Običajno, ko se pogovarjamo o potapljaških regulatorjih, imamo v mislih prvo in drugo stopnjo, ter cev ki stopnji povezuje. Regulator sestavljajo še oktopus, visokotlačna cev z manometrom, ter nizkotlačna inflatorska cev. Pri odločitvi o izbiri potapljaškega regulatorja se odločate glede na namen in kraj uporabe. Zahteve pri izbiri potapljaškega regulatorja niso enake za tiste, ki se potapljajo na počitnicah, v toplih tropskih morjih in tiste ki se potapljajo vse leto, globlje in v hladnih vodah, oziroma bolj zahtevnih razmerah.
  • Redna cena:

    199,00 €

  • Popust:

    19,90 € (10%)

  • Spletna cena:

    179,10 €

Brezplačna dostava

Zaloga: na zalogi

Imam vprašanjeDodaj v košarico

Opis izdelka

Srednje velik oktopus Dual Adj z privlačno obliko, ponuja vse najnovejše na področju tehnologije, za čim bolj enostavno in naravno dihanje. Na levi strani regulatorja se nahaja vrtljiv gumb, za uravnavanje ''trdote'' dihanja. Mehak gumb za izpust vode iz regulatorja je enostaven za uporabo tudi, ko nosite rokavice.