Količina:

0


Znesek:

0,00

OKTOPUS - ULTRA

OKTOPUS - ULTRA
Potapljaški regulator je del opreme, ki potapljaču pod vodo zagotavlja nemoten dovod zraka. Tudi zato je zaželeno imeti svoj regulator za potapljanje, saj veste kako za njega skrbite, kdaj je bil na popravilu, ustnik je samo vaš in ni nagrižen…
Običajno, ko se pogovarjamo o potapljaških regulatorjih, imamo v mislih prvo in drugo stopnjo, ter cev ki stopnji povezuje. Regulator sestavljajo še oktopus, visokotlačna cev z manometrom, ter nizkotlačna inflatorska cev. Pri odločitvi o izbiri potapljaškega regulatorja se odločate glede na namen in kraj uporabe. Zahteve pri izbiri potapljaškega regulatorja niso enake za tiste, ki se potapljajo na počitnicah, v toplih tropskih morjih in tiste ki se potapljajo vse leto, globlje in v hladnih vodah, oziroma bolj zahtevnih razmerah.
  • Redna cena:

    179,00 €

  • Popust:

    44,75 € (25%)

  • Spletna cena:

    134,25 €

  • Najboljša cena* v 30 dneh: 134,25 € (0%)

Zaloga: na zalogi

Imam vprašanjeDodaj v košarico

Opis izdelka

Oktopus Ultra ima na desni strani Twin power sistem ventil, ki omogoča preklop med načinom VAD (pretok 750 L/min) in VAD+ (pretok 850 L/min) in to kar med potopom. Druga stopnja je uravnotežena in zagotavlja velik pretok zraka. Superflex cev pa nudi izjemno udobje.