Količina:

0


Znesek:

0,00

OKTOPUS - ULTRA ADJ

OKTOPUS - ULTRA ADJ
Potapljaški regulator je del opreme, ki potapljaču pod vodo zagotavlja nemoten dovod zraka. Tudi zato je zaželeno imeti svoj regulator za potapljanje, saj veste kako za njega skrbite, kdaj je bil na popravilu, ustnik je samo vaš in ni nagrižen…
Običajno, ko se pogovarjamo o potapljaških regulatorjih, imamo v mislih prvo in drugo stopnjo, ter cev ki stopnji povezuje. Regulator sestavljajo še oktopus, visokotlačna cev z manometrom, ter nizkotlačna inflatorska cev. Pri odločitvi o izbiri potapljaškega regulatorja se odločate glede na namen in kraj uporabe. Zahteve pri izbiri potapljaškega regulatorja niso enake za tiste, ki se potapljajo na počitnicah, v toplih tropskih morjih in tiste ki se potapljajo vse leto, globlje in v hladnih vodah, oziroma bolj zahtevnih razmerah.
  • Redna cena:

    239,00 €

  • Popust:

    59,75 € (25%)

  • Spletna cena:

    179,25 €

  • Najboljša cena* v 30 dneh: 179,25 € (0%)

Brezplačna dostava

Zaloga: na zalogi

Imam vprašanjeDodaj v košarico

Opis izdelka

Oktopus Ultra Adj mogoča potapljaču reguliranje pretoka zraka kot še nikoli prej. Na desni strani imamo Twin power sistem ventil ki omogoča preklop med načinom VAD (pretok 750 L/min) in VAD+ (pretok 850 L/min) in to kar med potopom, medtem ko imamo na levi strani ventil ki še dodatno omogoča reguliranje konfortnosti dihanja. Druga stopnja je uravnotežena in zagotavlja velik pretok zraka. Superflex cev pa nudi izjemno udobje.