Količina:

0


Znesek:

0,00

OKTOPUS - LOOP

OKTOPUS - LOOP
Potapljaški regulator je del opreme, ki potapljaču pod vodo zagotavlja nemoten dovod zraka. Tudi zato je zaželeno imeti svoj regulator za potapljanje, saj veste kako za njega skrbite, kdaj je bil na popravilu, ustnik je samo vaš in ni nagrižen…
Običajno, ko se pogovarjamo o potapljaških regulatorjih, imamo v mislih prvo in drugo stopnjo, ter cev ki stopnji povezuje. Regulator sestavljajo še oktopus, visokotlačna cev z manometrom, ter nizkotlačna inflatorska cev. Pri odločitvi o izbiri potapljaškega regulatorja se odločate glede na namen in kraj uporabe. Zahteve pri izbiri potapljaškega regulatorja niso enake za tiste, ki se potapljajo na počitnicah, v toplih tropskih morjih in tiste ki se potapljajo vse leto, globlje in v hladnih vodah, oziroma bolj zahtevnih razmerah.
  • Redna cena:

    135,00 €

  • Popust:

    13,50 € (10%)

  • Spletna cena:

    121,50 €

Imam vprašanjePošlji povpraševanje

Opis izdelka

Opremite se z najnovejšim Maresovim pomožnim regulatorjem. Unikaten najnovejši model, ki predstavlja resnično novost. Druga stopnja je zaradi postavitve cevi lahko montirana tako z leve kot desne strani na prvi stopnji in s tem omogoča svobodo gibanja v katerikoli smeri, sama cev pa se iz prve stopnje napelje pod roko.