Količina:

0


Znesek:

0,00

REGULATOR - ATLAS ADJ 62X TBP

REGULATOR - ATLAS ADJ 62X TBP
Potapljaški regulator je del opreme, ki potapljaču pod vodo zagotavlja nemoten dovod zraka. Tudi zato je zaželeno imeti svoj regulator za potapljanje, saj veste kako za njega skrbite, kdaj je bil na popravilu, ustnik je samo vaš in ni nagrižen…
Običajno, ko se pogovarjamo o potapljaških regulatorjih, imamo v mislih prvo in drugo stopnjo, ter cev ki stopnji povezuje. Regulator sestavljajo še oktopus, visokotlačna cev z manometrom, ter nizkotlačna inflatorska cev. Pri odločitvi o izbiri potapljaškega regulatorja se odločate glede na namen in kraj uporabe. Zahteve pri izbiri potapljaškega regulatorja niso enake za tiste, ki se potapljajo na počitnicah, v toplih tropskih morjih in tiste ki se potapljajo vse leto, globlje in v hladnih vodah, oziroma bolj zahtevnih razmerah.
  • Redna cena:

    699,00 €

  • Popust:

    69,90 € (10%)

  • Spletna cena:

    629,10 €

  • Najboljša cena* v 30 dneh: 629,10 € (0%)

Brezplačna dostava

Zaloga: na zalogi

Imam vprašanjeDodaj v košarico

Opis izdelka

Novost regulatorja s TBP (Twin Balanced Piston) da je prva stopnja hermetično zaprta, za boljše delovanje regulatorja v hladnih vodah. Prva stopnja zahvaljujoč DFC (Dynamic Flow Control - sistem za dinamični nadzor pretoka) zagotavlja enakomeren pretok plina na vsaki globini in ne glede na to koliko LP (low pressure - nizek tlak) priključkov uporabljamo, tudi če dihate na primarni regulator ter oktopus hkrati. Priključki HP (high pressure - visoki tlak) pa so že v naprej orientirani. DIN regulator ima na prvi stopnji AST (Auto Sealing Technology) ventil, za preprečevanje vdora vode ko regulator ni priklopljen na jeklenko. Prva stopnja je dobavljiva tako v INT kot DIN izvedbi priključka.

Druga stopnja regulatorja Atlas ima velik gumb za praznenje regulatorja, enostavnega za pritisk tudi ob uporabi debelih rokavic. Na levi strani ima regulator ventil, ki dodatno omogoča reguliranje konfortnosti dihanja. VAD (pretok 750 L/min) sistem za bolj naravno dihanje. Druga stopnja je uravnotežena in zagotavlja velik pretok zraka. Superflex cev pa nudi izjemno udobje.


Prva stopnja: balansirana membranska zasnova
Skupna teža (g) INT: 1225
Skupna teža (g) DIN300: 1008
Število visokotlačnih priključkov: 2
Število nizkotlačnih priključkov: 4