Količina:

0


Znesek:

0,00

REGULATOR - DUAL 15x

REGULATOR - DUAL 15x
Potapljaški regulator je del opreme, ki potapljaču pod vodo zagotavlja nemoten dovod zraka. Tudi zato je zaželeno imeti svoj regulator za potapljanje, saj veste kako za njega skrbite, kdaj je bil na popravilu, ustnik je samo vaš in ni nagrižen…
Običajno, ko se pogovarjamo o potapljaških regulatorjih, imamo v mislih prvo in drugo stopnjo, ter cev ki stopnji povezuje. Regulator sestavljajo še oktopus, visokotlačna cev z manometrom, ter nizkotlačna inflatorska cev. Pri odločitvi o izbiri potapljaškega regulatorja se odločate glede na namen in kraj uporabe. Zahteve pri izbiri potapljaškega regulatorja niso enake za tiste, ki se potapljajo na počitnicah, v toplih tropskih morjih in tiste ki se potapljajo vse leto, globlje in v hladnih vodah, oziroma bolj zahtevnih razmerah.
  • Redna cena:

    329,00 €

  • Popust:

    32,90 € (10%)

  • Spletna cena:

    296,10 €

  • Najboljša cena* v 30 dneh: 296,10 € (0%)

Brezplačna dostava

Zaloga: na zalogi

Imam vprašanjeDodaj v košarico

Opis izdelka

Prva stopnja zahvaljujoč DFC (Dynamic Flow Control - sistem za dinamični nadzor pretoka) zagotavlja enakomeren pretok plina na vsaki globini. Tako priključki LP (low pressure - nizek tlak), kot tudi priključki HP (high pressure - visoki tlak) pa so že v naprej orientirani. Prva stopnja je dobavljiva tako v INT kot DIN izvedbi priključka.

Druga stopnja je uravnotežena in zagotavlja velik pretok zraka. Gumb za praznjenje prve stopnje pa je velik in enostaven za pritisk tudi ob uporabi rokavic. Superflex cev pa nudi izjemno udobje.

Prva stopnja: Membranska zasnova
Skupna teža (g) INT: 1085
Skupna teža (g) DIN300: 911
Število visokotlačnih priključkov: 2
Število nizkotlačnih priključkov: 4