Količina:

0


Znesek:

0,00

REGULATOR - ULTRA ADJ 82x

REGULATOR - ULTRA ADJ 82x
 • REGULATOR - ULTRA ADJ 82x
 • REGULATOR - ULTRA ADJ 82x
 • REGULATOR - ULTRA ADJ 82x
 • REGULATOR - ULTRA ADJ 82x
Potapljaški regulator je del opreme, ki potapljaču pod vodo zagotavlja nemoten dovod zraka. Tudi zato je zaželeno imeti svoj regulator za potapljanje, saj veste kako za njega skrbite, kdaj je bil na popravilu, ustnik je samo vaš in ni nagrižen…
Običajno, ko se pogovarjamo o potapljaških regulatorjih, imamo v mislih prvo in drugo stopnjo, ter cev ki stopnji povezuje. Regulator sestavljajo še oktopus, visokotlačna cev z manometrom, ter nizkotlačna inflatorska cev. Pri odločitvi o izbiri potapljaškega regulatorja se odločate glede na namen in kraj uporabe. Zahteve pri izbiri potapljaškega regulatorja niso enake za tiste, ki se potapljajo na počitnicah, v toplih tropskih morjih in tiste ki se potapljajo vse leto, globlje in v hladnih vodah, oziroma bolj zahtevnih razmerah.
 • Redna cena:

  549,00 €

 • Popust:

  54,90 € (10%)

 • Spletna cena:

  494,10 €

Brezplačna dostava

Imam vprašanjePošlji povpraševanje

Opis izdelka

Vrtljiva prva stopnja zahvaljujoč DFC (Dynamic Flow Control - sistem za dinamični nadzor pretoka) zagotavlja enakomeren pretok plina na vsaki globini in ne glede na to koliko LP (low pressure - nizek tlak) priključkov uporabljamo, tudi če dihate na primarni regulator ter oktopus hkrati. Priključki HP (high pressure - visoki tlak) pa so že v naprej orientirani. Sistem AST (Auto-Sealing Technology - tehnologija avtomatskega tesnenja) na prvi stopnji preprečuje vdor vode v regulator tudi, ko ta ni pod tlakom, priklopljen na jeklenko. Prva stopnja je dobavljiva tako v INT kot DIN izvedbi priključka.

Druga stopnja ima na desni strani Twin power sistem ventil, ki omogoča preklop med načinom VAD (pretok 750 L/min) in VAD+ (pretok 850 L/min) in to kar med potopom, medtem ko imamo na levi strani ventil ki še dodatno omogoča reguliranje konfortnosti dihanja. Druga stopnja je uravnotežena in zagotavlja velik pretok zraka. Superflex cev pa nudi izjemno udobje.

Regulator ima certificirano učinkovitost na globini 200 m in preverjeno delovanje na globini 400m.

Prva stopnja: Membranska zasnova
Skupna teža (g) INT: 1292
Skupna teža (g) DIN300: 1118
Število visokotlačnih priključkov: 2
Število nizkotlačnih priključkov: 5