Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov
Količina:

0


Znesek:

0,00

INSTINCT 15X

INSTINCT 15X
  • INSTINCT 15X
Potapljaški regulator je del opreme, ki potapljaču pod vodo zagotavlja nemoten dovod zraka. Tudi zato je zaželeno imeti svoj regulator za potapljanje, saj veste kako za njega skrbite, kdaj je bil na popravilu, ustnik je samo vaš in ni nagrižen…
Običajno, ko se pogovarjamo o potapljaških regulatorjih, imamo v mislih prvo in drugo stopnjo, ter cev ki stopnji povezuje. Regulator sestavljajo še oktopus, visokotlačna cev z manometrom, ter nizkotlačna inflatorska cev. Pri odločitvi o izbiri potapljaškega regulatorja se odločate glede na namen in kraj uporabe. Zahteve pri izbiri potapljaškega regulatorja niso enake za tiste, ki se potapljajo na počitnicah, v toplih tropskih morjih in tiste ki se potapljajo vse leto, globlje in v hladnih vodah, oziroma bolj zahtevnih razmerah.
  • Cena:

    299,00 €

  • Blagovna znamka:

    Mares

Brezplačna dostava

Dodaj v košarico

Opis izdelka

• majhen in lahek, primeren za popotovanja
• z patentiranim DFC sistemom
• superflex cev za vrhunsko prilagajanje

DFC (dinamični nadzor pretoka) sistem prve stopnje minimizira padec tlaka ob potapljačevem vdihu, kar postane še kako pomembno pri večjih globinah, saj sistem namreč preprečuje preveliko uperanje pri vdihu in s tem omogoči dihanje brez napora.
Izpustni ventil se nahaja na strani, tako da le redki mehurčki motijo v vidnem polju. Odprtine zmanjšajo možnost, da regulator preide v način freeflow v primeru močnih tokov.
Ogromen gum za praznjenje druge stopnje je narejen tako, da je enostaven za uporabo tudi, ko nosite rokavice.


Prva stopnja: Membranska zasnova
Skupna teža (g) INT: 1068
Skupna teža (g) DIN300: 894
Število visokotlačnih priključkov: 2
Število nizkotlačnih priključkov: 4