Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov
Količina:

0


Znesek:

0,00

FUSION 52X

FUSION 52X
Potapljaški regulator je del opreme, ki potapljaču pod vodo zagotavlja nemoten dovod zraka. Tudi zato je zaželeno imeti svoj regulator za potapljanje, saj veste kako za njega skrbite, kdaj je bil na popravilu, ustnik je samo vaš in ni nagrižen…
Običajno, ko se pogovarjamo o potapljaških regulatorjih, imamo v mislih prvo in drugo stopnjo, ter cev ki stopnji povezuje. Regulator sestavljajo še oktopus, visokotlačna cev z manometrom, ter nizkotlačna inflatorska cev. Pri odločitvi o izbiri potapljaškega regulatorja se odločate glede na namen in kraj uporabe. Zahteve pri izbiri potapljaškega regulatorja niso enake za tiste, ki se potapljajo na počitnicah, v toplih tropskih morjih in tiste ki se potapljajo vse leto, globlje in v hladnih vodah, oziroma bolj zahtevnih razmerah.
  • Cena:

    549,00 €

  • Blagovna znamka:

    Mares

Brezplačna dostava

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

• sistem dvojne moči
• najvišja raven udobnega dihanja
• nov visoko zmogljiv ventil v prvi stopnji

Fusion 52X predstavlja radikalen odmik od kateregakoli obstoječega regulatorja. Odcep je preživel pravo preobrazbo. Prvič imate možnost regulirati pretok zraka na drugi stopnji, kar med potopom (Twin power system).
To vam omogoči da preklaplate med načinom naravnega v način energetskega dihanja. Nov ventil v prvi stopnji 52X ponuja 600% izboljšanje v trpežnosti v še tako zahtevnih pogojih . Superflex cev pa nudi izjemno udobje.


Prva stopnja: Membranska zasnova
Skupna teža (g) INT: 1161
Skupna teža (g) DIN300: 984
Število visokotlačnih priključkov: 2
Število nizkotlačnih priključkov: 4