Količina:

0


Znesek:

0,00

REGULATOR - ABYSS NAVY 22 II

REGULATOR - ABYSS NAVY 22 II
Potapljaški regulator je del opreme, ki potapljaču pod vodo zagotavlja nemoten dovod zraka. Tudi zato je zaželeno imeti svoj regulator za potapljanje, saj veste kako za njega skrbite, kdaj je bil na popravilu, ustnik je samo vaš in ni nagrižen…
Običajno, ko se pogovarjamo o potapljaških regulatorjih, imamo v mislih prvo in drugo stopnjo, ter cev ki stopnji povezuje. Regulator sestavljajo še oktopus, visokotlačna cev z manometrom, ter nizkotlačna inflatorska cev. Pri odločitvi o izbiri potapljaškega regulatorja se odločate glede na namen in kraj uporabe. Zahteve pri izbiri potapljaškega regulatorja niso enake za tiste, ki se potapljajo na počitnicah, v toplih tropskih morjih in tiste ki se potapljajo vse leto, globlje in v hladnih vodah, oziroma bolj zahtevnih razmerah.
  • Redna cena:

    749,00 €

  • Popust:

    74,90 € (10%)

  • Spletna cena:

    674,10 €

  • Najboljša cena* v 30 dneh: 674,10 € (0%)

Brezplačna dostava

Zaloga: na zalogi

Imam vprašanjeDodaj v košarico

Opis izdelka

• CWD - set za hladne vode
• visoka zmogljivost tudi v ekstremno nizkih temperaturah High performance in cold water
• plast flouropolimera na drugi stopnji

Regulator Abyss 22 AMU je Mares-ov odgovor na vse izredne razmere. Z podrobnim opazovanjem in analizo, kaj se pravzaprav zgodi v mrzli vodi, je Mares naredil ekskluziven produkt, ki garantira najboljšo zanesljivost ter zmogljivost tudi v najtežjih pogojih, kar vključuje potapljanje pod ledom.
Cev iz gume je najboljša možna izbira v teh pogojih, zahvaljujoč lastnostim kot so odlična toplotna izmenjava in neverjetna vzdržljivost.

Prva stopnja: Membranska zasnova
Skupna teža (g) INT: 1337
Skupna teža (g) DIN300: 1150
Število visokotlačnih priključkov: 2
Število nizkotlačnih priključkov: 4