Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov
POSEBI UKREPI ZA STRANKE V TRGOVINI 
Vstop v trgovino omejen na največ 2 osebi. Pred vhodom v trgovino je obvezno razkuževanje rok - razkužilo je zagotovljeno. Obvezna je uporaba zaščitnih mask. Stranke prosimo da upoštevajo varnostno razdaljo med osebami, vsaj 1,5 metra.
HVALA ZA RAZUMEVANJE.
Količina:

0


Znesek:

0,00

REGULATOR - INSTINCT 12S

REGULATOR - INSTINCT 12S
 • REGULATOR - INSTINCT 12S
Potapljaški regulator je del opreme, ki potapljaču pod vodo zagotavlja nemoten dovod zraka. Tudi zato je zaželeno imeti svoj regulator za potapljanje, saj veste kako za njega skrbite, kdaj je bil na popravilu, ustnik je samo vaš in ni nagrižen…
Običajno, ko se pogovarjamo o potapljaških regulatorjih, imamo v mislih prvo in drugo stopnjo, ter cev ki stopnji povezuje. Regulator sestavljajo še oktopus, visokotlačna cev z manometrom, ter nizkotlačna inflatorska cev. Pri odločitvi o izbiri potapljaškega regulatorja se odločate glede na namen in kraj uporabe. Zahteve pri izbiri potapljaškega regulatorja niso enake za tiste, ki se potapljajo na počitnicah, v toplih tropskih morjih in tiste ki se potapljajo vse leto, globlje in v hladnih vodah, oziroma bolj zahtevnih razmerah.
 • Redna cena:

  269,00 €

 • Popust:

  94,15 € (35%)

 • Spletna cena:

  174,85 €

 • Blagovna znamka:

  Mares

Brezplačna dostava

Zaloga: na zalogi

Imam vprašanjeDodaj v košarico

Opis izdelka

Unikatna oblika regulatorja Instinct 12S ga naredi zelo zmogljivega a vendar kompaktnega in lahkega. Dizajn prve stopnje MR12S ima štiri nizkotlačne izhode in dva visokoltačna priročno postavljene za optimalno postavitev cevi. Zasnova druge stopnje omogoča, da se izpih pritrdi na stran ohišja in s tem znatno zmanjša količino mehurčkov v vidnem polju. Nagnjena membrana ter obvodna cev omogočata, da se zagotovi nemoteno in udobno dihanje dihanje ne glede kako je druga stopnja obrnjena. Zamaknjene reže v izdušni odprtini pa zmanjšajo verjetnost, da bi regulator v močnem toku padel v freeflow (prosto bruhanje zraka).