Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov
Količina:

0


Znesek:

0,00

ABYSS 52

ABYSS 52
Potapljaški regulator je del opreme, ki potapljaču pod vodo zagotavlja nemoten dovod zraka. Tudi zato je zaželeno imeti svoj regulator za potapljanje, saj veste kako za njega skrbite, kdaj je bil na popravilu, ustnik je samo vaš in ni nagrižen…
Običajno, ko se pogovarjamo o potapljaških regulatorjih, imamo v mislih prvo in drugo stopnjo, ter cev ki stopnji povezuje. Regulator sestavljajo še oktopus, visokotlačna cev z manometrom, ter nizkotlačna inflatorska cev. Pri odločitvi o izbiri potapljaškega regulatorja se odločate glede na namen in kraj uporabe. Zahteve pri izbiri potapljaškega regulatorja niso enake za tiste, ki se potapljajo na počitnicah, v toplih tropskih morjih in tiste ki se potapljajo vse leto, globlje in v hladnih vodah, oziroma bolj zahtevnih razmerah.
  • Cena:

    445,00 €

  • Blagovna znamka:

    Mares

Brezplačna dostava

Dodaj v košarico

Opis izdelka

• kompaktna in visoko zmogljiva prva stopnja
• NCC - kanal naravne konvekcije
• druga stopnja Mares hero

Abyss je na voljo s kompaktno zmogljivo prvo stopnjo MR52: najboljše za endinstveno in visoko kvalitetno postavitev. Dvojni DFC (Dynamic Flow Control - sistem za dinamični nadzor pretoka) zagotavlja enakomeren pretok plina na vsaki globini, tudi če dihate na primarni regulator ter oktopus hkrati. Kombinacija sistema NCC (naravna konvekcija kanala) in dizajn druge stopnje z več kovine na prednji strani omogočata, da doseže visoko zmogljivost tudi v mrzli vodi.

Material: kovina
Prva stopnja: Membranska zasnova
Skupna teža (g) INT: 1106
Skupna teža (g) DIN300: 929
Število visokotlačnih priključkov: 2
Število nizkotlačnih priključkov: 4