Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov
Količina:

0


Znesek:

0,00

CARBON 52

CARBON 52
Potapljaški regulator je del opreme, ki potapljaču pod vodo zagotavlja nemoten dovod zraka. Tudi zato je zaželeno imeti svoj regulator za potapljanje, saj veste kako za njega skrbite, kdaj je bil na popravilu, ustnik je samo vaš in ni nagrižen…
Običajno, ko se pogovarjamo o potapljaških regulatorjih, imamo v mislih prvo in drugo stopnjo, ter cev ki stopnji povezuje. Regulator sestavljajo še oktopus, visokotlačna cev z manometrom, ter nizkotlačna inflatorska cev. Pri odločitvi o izbiri potapljaškega regulatorja se odločate glede na namen in kraj uporabe. Zahteve pri izbiri potapljaškega regulatorja niso enake za tiste, ki se potapljajo na počitnicah, v toplih tropskih morjih in tiste ki se potapljajo vse leto, globlje in v hladnih vodah, oziroma bolj zahtevnih razmerah.
  • Cena:

    549,00 €

  • Blagovna znamka:

    Mares

Brezplačna dostava

Dodaj v košarico

Opis izdelka

• Ohišje druge stopnje: 100% Karbon
• Odlična toplotna prevodnost
• Dvojni DFC

Sistem DFC (Dynamic Flow Control - sistem za dinamični nadzor pretoka) zagotavlja odlično delovanje na katerikoli globini, tudi kadar dva potapljača dihata istočasno iz prve stopnje. Sistem naravne konvekcije kanala (NCC) povečuje učinkovitost v hladni vosi z boljšo izmenjavo toplote. Odlična toplotna prevodnost karbona pa tudi zmanjša občutek suhih ust ob koncu potopa z zadrževanjem vlage iz izdihanega zraka. Carbon 52 je idealen za vse vrst potapljanja. Idelana namestitev cevi v kombinaciji z izjemno mehko in lahko Superflex cevjo je najlažja druga stopnja regulatorja na trgu.

Material: karbon
Prva stopnja: Membranska zasnova
Skupna teža (g) INT: 1034
Skupna teža (g) DIN300: 857
Število visokotlačnih priključkov: 2
Število nizkotlačnih priključkov: 4