Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov
Količina:

0


Znesek:

0,00

VMESNIK USB IRIS

VMESNIK USB IRIS
Potapljaški računalnik vam zagotavlja večjo varnost in kontrolo pri potapljanju, med potapljanjem in pri načrtovanju potopov. Zagotavlja vam podatke, ki so pomembni za samostojno potapljanje v paru. Je zelo zaželen del potapljaške opreme, je majhen, lahek, prenosljiv.
Skoraj vsi računalnik ki so danes na trgu podpirajo tudi mešanice zraka z obogatenim kisikom, večina jih nudi osvetlitve zaslona, uporabniku prijazen način menjave baterije, ali polnjenje preko USBjev. Dodatno lahko kupite tudi zaščite za zaslone, podaljške paskov…
  • Cena:

    74,90 €

  • Blagovna znamka:

    Mares

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Kompakten IRIS USB infrardeč vmesnik za povezovanje Mares potapljaških računalnikov z vašim PCjem za prenos podatkov o potopih na vaš računalnik. Poleg je vključena programska oprema, ki omogoča potapljačem ogled in upravljanje svojih potapljaških podatkov in jih dopolniti, da bo potapljaški dnevnik popon. Vgrajen simulator potopa je uporabno orodje za usposabljanje potapljačev in lahko služi tudi kot instrument za analiziranje.