Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov
Količina:

0


Znesek:

0,00

RAČUNALNIK MATRIX - ČRNA

RAČUNALNIK MATRIX - ČRNA
  • RAČUNALNIK MATRIX - ČRNA
  • RAČUNALNIK MATRIX - ČRNA
Potapljaški računalnik vam zagotavlja večjo varnost in kontrolo pri potapljanju, med potapljanjem in pri načrtovanju potopov. Zagotavlja vam podatke, ki so pomembni za samostojno potapljanje v paru. Je zelo zaželen del potapljaške opreme, je majhen, lahek, prenosljiv.
Skoraj vsi računalnik ki so danes na trgu podpirajo tudi mešanice zraka z obogatenim kisikom, večina jih nudi osvetlitve zaslona, uporabniku prijazen način menjave baterije, ali polnjenje preko USBjev. Dodatno lahko kupite tudi zaščite za zaslone, podaljške paskov…
  • Cena:

    449,00 €

  • Blagovna znamka:

    Mares

Brezplačna dostava

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Matrični zaslon visoke ločljivosti, digitalni kompas, algoritmi za potope z več plini, prikaz grafičnega profila potopa, ter algoritmi za mešanice zraka so lastnosti, ki naredijo Matrix enega najbolj impresivnih potapljaških računalnikov doslej.Poleg tega ima še možnost izbire digitalnega ali analognega prikaza dnevnega časa, čas dodatnega časovnega pasu in še veliko več, vse zapakirano v elegantnem kovinskem ohišju
Prav tako imate lahko na njem shranjeno do 35 ur potapljaškega dvenika vključno s grafičnim prikazom profila potopov v 5 sekundnih intervalih. Polnilna baterija omogoča, da bo računalnik delal leta in leta brez vzdrževanja. Poleg dobite še polnilni kabel, s katerim se lahko povežete z računalnikom (PC ali Mac) za prenos potopov ali pa nadgradnjo programa (Firmware)