Količina:

0


Znesek:

0,00

RAČUNALNIK GENIUS - BARVNI

RAČUNALNIK GENIUS - BARVNI
 • RAČUNALNIK GENIUS - BARVNI
 • RAČUNALNIK GENIUS - BARVNI
Potapljaški računalnik vam zagotavlja večjo varnost in kontrolo pri potapljanju, med potapljanjem in pri načrtovanju potopov. Zagotavlja vam podatke, ki so pomembni za samostojno potapljanje v paru. Je zelo zaželen del potapljaške opreme, je majhen, lahek, prenosljiv.
Skoraj vsi računalnik ki so danes na trgu podpirajo tudi mešanice zraka z obogatenim kisikom, večina jih nudi osvetlitve zaslona, uporabniku prijazen način menjave baterije, ali polnjenje preko USBjev. Dodatno lahko kupite tudi zaščite za zaslone, podaljške paskov…
 • Redna cena:

  899,00 €

 • Popust:

  89,90 € (10%)

 • Spletna cena:

  809,10 €

 • Najboljša cena* v 30 dneh: 809,10 € (0%)

Brezplačna dostava

Imam vprašanjePošlji povpraševanje

Opis izdelka

Računalnik Genius je najnovejši računalnik znamke Mares, polno opremljen z opcijo potapljanja tako na zrak, kot tudi nitrox in trimix, ter omogoča uporabo kar 5ih plinov na enem potopu. Barvni zaslon visoke ločljivosti omogoča različne prikaze in sicer lahko zbirate med klasičnim pogledom, kjer prikazuje vse podatke potopa, digitalnim kompasom in drugimi prikazi. Dodatna opcija računalnika je povezava z oddajnikom na prvi stopnji regulatorja, preko Bluetooth povezave. Ta brezžična povezava omogoča vpogled v pritisk plina v jeklenki. Barvna kodiranost različnih pritiskov, pa tudi omogoča tako imenovano ''berljivost na prvi pogled''.
Računalnik omogoča planirati tudi dekompresijske potope. Ima odličen dnevnik potopov, poln grafov in različnih podatkov. V dnevnik lahko shrani do 1000 ur potopov z vzorčenjem na 5 sekund.
Baterija omogoča do 40 ur potapljanja brez dodatnega polnjenja.
Računalnik omogoča povezavo tudi na pametni telefon preko svoje Bluetooth povezave. Ima nočni način z zatemnitvijo ekrana, opcijo priklica zemljevida med potopom, alarme za različne primere in še mnoge druge funkcije.