Količina:

0


Znesek:

0,00

RAČUNALNIK SMART AIR - ČRNA

RAČUNALNIK SMART AIR - ČRNA
Potapljaški računalnik vam zagotavlja večjo varnost in kontrolo pri potapljanju, med potapljanjem in pri načrtovanju potopov. Zagotavlja vam podatke, ki so pomembni za samostojno potapljanje v paru. Je zelo zaželen del potapljaške opreme, je majhen, lahek, prenosljiv.
Skoraj vsi računalnik ki so danes na trgu podpirajo tudi mešanice zraka z obogatenim kisikom, večina jih nudi osvetlitve zaslona, uporabniku prijazen način menjave baterije, ali polnjenje preko USBjev. Dodatno lahko kupite tudi zaščite za zaslone, podaljške paskov…
  • Redna cena:

    359,00 €

  • Popust:

    35,90 € (10%)

  • Spletna cena:

    323,10 €

  • Najboljša cena* v 30 dneh: 323,10 € (0%)

Brezplačna dostava

Zaloga: na zalogi

Imam vprašanjeDodaj v košarico

Opis izdelka

Kaj se zgodi, če združite vrhunsko ostrino segmentiranih znakov s popolnoma jasno postavitvijo podatkov v tri vrstice na zaslonu iz mineralnega stekla ter dodate ergonomske prednosti dveh gumbov?
Dobite Smart Air, najpametnejši računalnik na trgu. Smart Air povzema odličen prikaz na zaslonu Puck PROja, z dodatnim gumbom, ki sta pozicionirana ob strani in vse skupaj zaokroženo v še tanjše ogrodje. Na površini si nastavite nastavitve za Nitrox, izberete možnost Freedive (potapljanje na dah) ali pa enostavno preglejte dnevnike prejšnjih potopov. Z unikatnim dizajnom in v različnih barvnih različicah, je Smart Air lahko tudi idealen spremljevalec za vaš čas ko se ne potapljate.

EAN (NITROX) od 21% do 99%

Za razliko od svojega predhodnjika računalnika Smart, ima Smart Air eno veliko nadgradnjo. V kolikor dokupite oddajnik za prvo stopnjo, se lahko računalnik Smart Air lahko poveže z oddajnikom in prejema informacije o trenutnem tlaku zraka v jeklenki, te informacije lahko tako grafično kot numerično prikaže na ekranu. En računalnik lahko povežete z do tremi oddajniki.