Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov
Količina:

0


Znesek:

0,00

RAČUNALNIK PUCK PRO + - ČRNA/BELA

RAČUNALNIK PUCK PRO + - ČRNA/BELA
Potapljaški računalnik vam zagotavlja večjo varnost in kontrolo pri potapljanju, med potapljanjem in pri načrtovanju potopov. Zagotavlja vam podatke, ki so pomembni za samostojno potapljanje v paru. Je zelo zaželen del potapljaške opreme, je majhen, lahek, prenosljiv.
Skoraj vsi računalnik ki so danes na trgu podpirajo tudi mešanice zraka z obogatenim kisikom, večina jih nudi osvetlitve zaslona, uporabniku prijazen način menjave baterije, ali polnjenje preko USBjev. Dodatno lahko kupite tudi zaščite za zaslone, podaljške paskov…
  • Cena:

    219,00 €

  • Blagovna znamka:

    Mares

Brezplačna dostava

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Novi Puck Pro + navdušuje s svojo enostavnostjo. Skladno z idejo "Reduced to maximum" (zmanjšano na največ), se izognete nepotrebnim dodatkom in potapljač dobi informacije ki jih potrebuje in to na vrhunski ravni. Zaslon je s pomočjo velikih številk in jasne porazdelitve odličen za odčitavanje. Poleg modernega izgleda je Puck Pro + pripravljen za prihajajoč čas Bluetooth potapljaških računalnikov!