Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov
Količina:

0


Znesek:

0,00

RAČUNALNIK ICON HD BLACK EDITION

RAČUNALNIK ICON HD BLACK EDITION
  • RAČUNALNIK ICON HD BLACK EDITION
  • RAČUNALNIK ICON HD BLACK EDITION
Potapljaški računalnik vam zagotavlja večjo varnost in kontrolo pri potapljanju, med potapljanjem in pri načrtovanju potopov. Zagotavlja vam podatke, ki so pomembni za samostojno potapljanje v paru. Je zelo zaželen del potapljaške opreme, je majhen, lahek, prenosljiv.
Skoraj vsi računalnik ki so danes na trgu podpirajo tudi mešanice zraka z obogatenim kisikom, večina jih nudi osvetlitve zaslona, uporabniku prijazen način menjave baterije, ali polnjenje preko USBjev. Dodatno lahko kupite tudi zaščite za zaslone, podaljške paskov…
  • Cena:

    539,00 €

  • Blagovna znamka:

    Mares

Brezplačna dostava

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Icon HD BLACK EDITION potapljaški računalnik je nov mejnik pri potapljaških računalnikih. Do sedaj je bil potapljaški računalnik le pasivni sprejemnik informacij, z novo dvosmerno tehnologijopa je Icon HD pripravljen za aktivno komunikacijo z modulom za jeklenko in s tem omogoča in združuje visoko raven varnosti ter prijaznost do uporabnika. V kombinaciji z barvnim zaslonom visoke ločljivosti pa postavi informacijo o pritsku jeklenke na čisto novo raven. Ppodrobni številčni podatki so združeni z intuitivnim že na pogled prepozanvnimi barvnimi oznakami. Modra in zelena pomeni, da je pritisk nad opozorilno polovico pritiska v jeklenki, rdeča pomeni, da je pritisk pod rezervo, medtem ko sta oranžna in rumena barva indikatorja za vrednosti vmes.

EAN (NITROX) od 21% do 99%