Količina:

0


Znesek:

0,00

RAČUNALNIK SMART - BELA/ZELENA

RAČUNALNIK SMART - BELA/ZELENA
Potapljaški računalnik vam zagotavlja večjo varnost in kontrolo pri potapljanju, med potapljanjem in pri načrtovanju potopov. Zagotavlja vam podatke, ki so pomembni za samostojno potapljanje v paru. Je zelo zaželen del potapljaške opreme, je majhen, lahek, prenosljiv.
Skoraj vsi računalnik ki so danes na trgu podpirajo tudi mešanice zraka z obogatenim kisikom, večina jih nudi osvetlitve zaslona, uporabniku prijazen način menjave baterije, ali polnjenje preko USBjev. Dodatno lahko kupite tudi zaščite za zaslone, podaljške paskov…
  • Redna cena:

    335,00 €

  • Popust:

    33,50 € (10%)

  • Spletna cena:

    301,50 €

  • Najboljša cena* v 30 dneh: 301,50 € (0%)

Brezplačna dostava

Imam vprašanjePošlji povpraševanje

Opis izdelka

Kaj se zgodi, če združite vrhunsko ostrino segmentiranih znakov s popolnoma jasno postavitvijo podatkov v tri vrstice na zaslonu iz mineralnega stekla ter dodate ergonomske prednosti dveh gumbov?
Dobite Smarta, najpametnejši računalnik na trgu. Smart povzema odličen prikaz na zaslonu Puck PROja, z dodatnim gumbom, ki sta pozicionirana ob strani in vse skupaj zaokroženo v še tanjše ogrodje. Na površini si nastavite nastavitve za Nitrox, izberete možnost Freedive (potapljanje na dah) ali pa enostavno preglejte dnevnike prejšnjih potopov. Z unikatnim dizajnom in v različnih barvnih različicah, je Smart lahko tudi idealen spremljevalec za vaš čas ko se ne potapljate.

EAN (NITROX) od 21% do 99%