Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov
Količina:

0


Znesek:

0,00

RAČUNALNIK SMART - ČRNA/BELA

RAČUNALNIK SMART - ČRNA/BELA
Potapljaški računalnik vam zagotavlja večjo varnost in kontrolo pri potapljanju, med potapljanjem in pri načrtovanju potopov. Zagotavlja vam podatke, ki so pomembni za samostojno potapljanje v paru. Je zelo zaželen del potapljaške opreme, je majhen, lahek, prenosljiv.
Skoraj vsi računalnik ki so danes na trgu podpirajo tudi mešanice zraka z obogatenim kisikom, večina jih nudi osvetlitve zaslona, uporabniku prijazen način menjave baterije, ali polnjenje preko USBjev. Dodatno lahko kupite tudi zaščite za zaslone, podaljške paskov…
 • Redna cena:

  299,00 €

 • Popust:

  29,90 € (10%)

 • Spletna cena:

  269,10 €

 • Blagovna znamka:

  Mares

Brezplačna dostava

Zaloga: na zalogi

Imam vprašanjeDodaj v košarico

Opis izdelka

Kaj se zgodi, če združite vrhunsko ostrino segmentiranih znakov s popolnoma jasno postavitvijo podatkov v tri vrstice na zaslonu iz mineralnega stekla ter dodate ergonomske prednosti dveh gumbov?
Dobite Smarta, najpametnejši računalnik na trgu. Smart povzema odličen prikaz na zaslonu Puck PROja, z dodatnim gumbom, ki sta pozicionirana ob strani in vse skupaj zaokroženo v še tanjše ogrodje. Na površini si nastavite nastavitve za Nitrox, izberete možnost Freedive (potapljanje na dah) ali pa enostavno preglejte dnevnike prejšnjih potopov. Z unikatnim dizajnom in v različnih barvnih različicah, je Smart lahko tudi idealen spremljevalec za vaš čas ko se ne potapljate.

EAN (NITROX) od 21% do 99%