Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov
Zaradi uredbe vlade je trgovina do preklica zaprta. Možna so spletna naročila 24 ur (dostava Pošta Slovenije). Omogočen je tudi osebni prevzem blaga od ponedeljka do petka med 10:00 in 12:00 uro, ter 15:00 in 17:00 uro.
Količina:

0


Znesek:

0,00

RAČUNALNIK SMART - ČRNA/SIVA

RAČUNALNIK SMART - ČRNA/SIVA
Potapljaški računalnik vam zagotavlja večjo varnost in kontrolo pri potapljanju, med potapljanjem in pri načrtovanju potopov. Zagotavlja vam podatke, ki so pomembni za samostojno potapljanje v paru. Je zelo zaželen del potapljaške opreme, je majhen, lahek, prenosljiv.
Skoraj vsi računalnik ki so danes na trgu podpirajo tudi mešanice zraka z obogatenim kisikom, večina jih nudi osvetlitve zaslona, uporabniku prijazen način menjave baterije, ali polnjenje preko USBjev. Dodatno lahko kupite tudi zaščite za zaslone, podaljške paskov…
 • Redna cena:

  289,00 €

 • Popust:

  28,90 € (10%)

 • Spletna cena:

  260,10 €

 • Blagovna znamka:

  Mares

Brezplačna dostava

Imam vprašanjePošlji povpraševanje

Opis izdelka

Kaj se zgodi, če združite vrhunsko ostrino segmentiranih znakov s popolnoma jasno postavitvijo podatkov v tri vrstice na zaslonu iz mineralnega stekla ter dodate ergonomske prednosti dveh gumbov?
Dobite Smarta, najpametnejši računalnik na trgu. Smart povzema odličen prikaz na zaslonu Puck PROja, z dodatnim gumbom, ki sta pozicionirana ob strani in vse skupaj zaokroženo v še tanjše ogrodje. Na površini si nastavite nastavitve za Nitrox, izberete možnost Freedive (potapljanje na dah) ali pa enostavno preglejte dnevnike prejšnjih potopov. Z unikatnim dizajnom in v različnih barvnih različicah, je Smart lahko tudi idealen spremljevalec za vaš čas ko se ne potapljate.

EAN (NITROX) od 21% do 99%