Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov
Količina:

0


Znesek:

0,00

THERMO GUARD 0,5 MM - ŽENSKA -DOLG ROKAV XL

THERMO GUARD - ŽENSKA - DOLG ROKAV - XL
Neoprenska obleka pomaga potapljaču ohranjati čim več toplote, hkrati pa je zaščita pred raznimi nezgodami, kot so dotiki nekaterih ožigalkarjev in podobno. Svoje toplotne lastnosti neopren prejme od vanj ujetega zraka, ki je slab prevodnik toplote, oziroma dober toplotni izolator. Posledično je obleka ekstremno pozitivno plovna in za kompenziranje te plovnosti potrebujemo uteži. Obstajajo različne debeline neoprenskih oblek, za bolj tople ali mrzle vode, vedno pa so merjene v milimetrih.
  • Cena:

    75,00 €

  • Blagovna znamka:

    Mares

Imam vprašanjeDodaj v košarico

Opis izdelka

Zelo enostavno za obleči, nudi odlično UV zaščito in 0.5 mm neopren skupaj z z Metalite premazom pomaga ohranjati toploto. Ploski šivi za udoben stik s kožo. Thermo Guard nudi več toplotne izolacije kot standardni Rash Guard. Perfekten za pod vašo obleko za še boljše ohranjanje toplote med potopi. Zahvaljujoč svoji toplotni in UV zaščiti je primeren tudi za katerekoli druge vodne aktivnosti.